Мешканців Донбасу запрошують прогулятися околицями старого Маріуполя

Учасники дізнаються, де перебувала Покровська площа і вулиця Марії-Магдалини, а ще побачать історичні будівлі

В Донецькій області у неділю, 13 жовтня проведуть нову екскурсію. Всім гостям, а також мешканцям міста, пропонують прогулятися околицями старого Маріуполя, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, ще в місті стартувала екскурсія місцевою вежею. Цього разу ввели кілька змін. Раніше учасників екскурсії знайомили з історією вежі і міста. Зараз роблять акцент на особистості архітектора Вікторі Нільсену.

Також додається, що в культурно-туристичному центрі організували фотозону з робочим столом творця вежі. У Маріуполі порахували, що за один рік роботи "Вежі" було проведено 400 екскурсій. Їх відвідали понад 3000 чоловік. Екскурсії намагалися проводити різні. Один раз навіть відбулася екскурсія для людей з порушенням слуху.

Ще під час однієї екскурсії, яка отримала назву "Маріуполь сортує", учасники знайомилися з історичними будівлями міста і одночасно прибирали сміття. В подальшому у місті хочуть запустити нову віртуальну екскурсію.

Прогулянка околицями старого Маріуполя почнеться о 16:00. Присутнім розкажуть про відомих особистостей і розкриють таємниці, які приховує стара частина міста. Щоб взяти участь в екскурсії необхідно попередньо записатися, зателефонувавши на один з номерів: 097-618-40-85, 050-971-95-87.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Мар'їнці провели фестиваль патріотичної пісні.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.