У Слов'янську відсвяткували ювілей школи імені Тараса Шевченка

Важливе для патріотів Донбасу подію відвідали і військові ООС

Загальноосвітня школа № 6 імені Тараса Шевченка міста Слов'янська Донецької області гучно й урочисто відзначила 110 років з дня заснування. Про це передає видання "Голос України".

На шкільний ювілей приїхали друзі педагогічного складу і учнів, серед яких - командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

Звертаючись зі словами привітання до гостей свята Кравченко закликав не падати духом і чекати настання повної перемоги над проросійськими окупантами істинно української землі.

"110 років для школи - солідний вік. За цей час тисячі випускників зі шкільного порогу увійшли у доросле життя і продовжили творити історію України. І це все завдяки вчителям, за що їм низький уклін. Я бажаю вам терпіння, натхнення, міцного здоров'я. Ми живемо і будемо жити в процвітаючій країні, і перемога обов'язково буде за нами!", - оголосив військовий.

Директору школи Наталії Дубровської генерал Кравченко вручив подяку та нагороду Об'єднаних сил, а також медаль "За сприяння Збройним Силам України" від міністра оборони України.

Командування Об'єднаних сил поповнив бібліотечні фонди школи підбіркою художньої та довідкової літератури.

Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомив про відкриття пам'ятного знак патріоту Валерію Салу в одній з шкіл Донецької області, де він навчався.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.