На Донбасі Макс Кідрук презентував свою нову книгу

Кідрук роздавав автографи та фотографувався зі своїми читачами

В Краматорську, Донецькій області, український письменник, мандрівник і автор першого технотриллера в Україні Макс Кідрук, презентував свою нову книгу. Захід провели у Дитячій центральній бібліотеці ім. А. С. Пушкіна, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, зустрітися з письменником змогли всі охочі місцеві мешканці, постійні гості бібліотеки (читачі), а ще літератори. Нова книжка Максима Кідрука - "Поки світло не згасне назавжди". Дане видання є інтерактивним. Воно має власний мобільний додаток. З його допомогою читачі можуть спілкуватися з персонажами книги і навіть мають можливість задавати їм різні питання.

Інтерактивний варіант книги був створений для того, щоб залучити до читання людей, які здебільшого проводять свій час з телефоном в руках. Особливо це стосується молоді.

За словами Максима Кідрука, найближчі два роки він хоче присвятити написанню ще однієї книги - "Нові темні століття". Він навіть розсекретив сюжет книги, в якому буде говоритися про колонізацію Марса.

Перебуваючи у Краматорську письменник презентував ще й книгу свого друга - Юрія Даценко "Пастка для м'ясника". Сам же Кідрук роздавав всім присутнім автографи і фотографувався зі своїми читачами.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Слов'янську почнуть переробляти осінні листя на добрива.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.