Конкурс мультимедійних проектів стартував на Донбасі

Учасникам необхідно зняти аматорські документальні та ігрові фільми

Зацікавити молодих людей історією, збереженням і відновленням національної пам'яті на Донбасі вирішили за допомогою конкурсу мультимедійних проектів. Він проводиться щорічно і вже в 13-й раз, передає прес-служба Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Як зазначається, у конкурсі "Врятувати від забуття" можуть приймати участь учні старших класів, вчителі, студенти, всі бажаючі молодіжні громадські та творчі організації. Подати на конкурс можна, як індивідуальний, так і групові проекти. Це можуть бути аматорські документальні та ігрові фільми, відеоролики. Вони повинні бути в форматі .avi і не довше восьми хвилин.

Організатори додають, що авторський текст повинен бути виконаний українською мовою, а ще окремим файлом у форматі .doc, слід подати анкету.

Готові роботи вже можна надсилати за адресою: [email protected]. Дедлайн подачі - 1 грудня 2019 року.

Крім цього, на початку відеоматеріалу має бути зазначено його назву і інформацію про авторів. Більш детальну інформацію про конкурс можна дізнатись написавши лист на електронну пошту: [email protected].

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що музейну бізнес-виставку відкрили в Слов'янську. В її експозиції представлено продукцію місцевих підприємств.




Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.