На фестивалі в Маріуполі жителі побачили 35 унікальних номерів

Участь у заході взяли 23 творчих колективів та 33 учасника

Акторську майстерність, танці, гру на музичних інструментах, спів та декламацію віршів... Все це місцеві мешканці Маріуполя змогли побачити на фестивалі інклюзивної творчості "Разом - ми єдині!", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, такий відкритий інклюзивний і творчий фестиваль у місті відбувся вперше. На ньому показали цілих 35 унікальних номерів. Участь у заході взяли 23 творчих колективів та 33 учасники. Гала-концерт відбувся в Будинку культури "Український дім".

Номери презентували не тільки досвідчені артисти, але й початківці. Не мало важливо і те, що кожен номер супроводжувався сурдоперекладом. Так, Анастасія Чала перекладала пісні, передаючи необхідний настрій і музичний ритм.
Загалом, фестиваль організували за допомогою міської цільової програми підтримки, адаптації та профорієнтації дітей, а також молодих людей з інвалідністю. Для того, щоб фестиваль реалізувався, над ним працювали близько 30 волонтерів. Кожен учасник фестивалю отримав пам'ятні подарунки.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що малозабезпеченим на Донбасі вручили півтисячі пар взуття.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.