У Волновасі сьогодні садили різноманітні дерева та кущі

Місцевих мешканців закликають не топтати і не зривати висаджені рослини

На Донбасі в місті Волноваха сьогодні, 6 листопада, садили різноманітні дерева і кущі. Зробити це вирішили у зв'язку з тим, що зелені насадження позитивно впливають на міський клімат, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Волноваха в соцмережі Facebook.

Як зазначається, крони дерев поглинають до 25% звукової енергії, що допомагає створювати більш комфортні умови для життя.

Так, було висаджено 25 штук гібіскуса, 10 штук скандинавської горобини, 70 штук гостролистого клена, 20 штук крупнолистової липи, 47 штук платана. Ще посадили вічнозелений самшит (80 штук), сіру спірею (30 штук), тую західну (10 штук) і горизонтальний ялівець (30 штук).

Садінням дерев і кущів займалися студенти професійного технічного училища №142 та воїни-інтернаціоналісти. Посадили саджанці на вулицях Менделєєва, Центральної і біля пам'ятника воїнам-визволителям танкістам. Завтра хочуть висадити дерева у верхній і нижній частині центрального скверу міста.

Також, місцевих мешканців закликають не топтати і не зривати висаджені рослини, а навпаки, поставитися з повагою до цієї справи і чужої праці.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що багатодітним сім'ям на Донбасі будуть купувати житло і транспорт.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.