Близько 90 вакансій: на Донбасі мешканців запрошують працювати в поліцію

Всі кандидати повинні вільно володіти українською мовою

В Донецькій області всіх місцевих мешканців запрошують на роботу в поліцію. Відкрито цілих 90 вакансій, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, відбір в поліцію стартував сьогодні, 19 листопада. А закінчиться 18 грудня. Подавати свої заявки можуть всі, у кого є вища освіта. Такі люди можуть стати офіцерами дільничними поліції або оперуповноваженими. Ті, хто має вищу юридичну освіту можуть проходити конкурс на посади слідчих.

Стати поліцейськими-водіями, поліцейськими сектору реагування патрульної поліції, поліцейськими обліку і зберігання речових доказів та озброєння, а також поліцейськими батальйону конвойної служби можуть люди з повною загальною середньою освітою.

В прес-службі підкреслюють, що кандидатам повинно бути не менше 18 років, а ще вони повинні вільно володіти українською мовою. Також необхідно знати Конституцію України, Закон України "Про Національну поліції", ЗУ "Про запобігання корупції". Ще важливо володіти кваліфікаційними знаннями відповідно з обраною посадою.

Так, бажаючі стати поліцейськими вже можуть подавати свої анкети на сайт. Це необхідно зробити клацнувши на вкладку "Відкриті конкурси" і вибрати "Донеччину". Далі слід обрати бажану посаду та заповнити свої дані.

Крім цього, подати документи можна особисто за адресою: м. Маріуполь, пр. Будівельників, 145, каб. № 205. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: (050) 324-69-79 (Telegram) або відправивши листа на електронну адресу: [email protected].

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що фотовиставку архітектурних будівель показують в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.