Цілодобовий стаціонарний пункт обігріву з'явився в Бахмуті

Отримати допомогу можуть місцеві мешканці і гості міста

В Донецькій області в місті Бахмут відкрили цілодобовий стаціонарний пункт обігріву. Він почав працювати у зв'язку з погіршенням погодних умов (зі зниженням температури повітря до мінусових показників), передає прес-служба Бахмутської міської ради.

Як зазначається, один пункт запрацював у будівлі гуртожитку комунального підприємства "Бахмутська житлова управляюча компанія". Він розташований за адресою: вул. Чайковського, 1а.

Ще є мобільний пункт обігріву Державної служби надзвичайних подій (ДСНС). Він розташований на вулиці О. Сибірцева, 188. Але його відкриють, коли температура повітря знизиться до -8 градусів.

Прийняти участь у роботі пунктів обігріву закликають і всіх місцевих мешканців. До людей звертаються за допомогою пожертвувати теплий одяг, взуття та продукти харчування. Передати речі можна в приміщення територіального центру надання соціальних послуг Бахмутської міської ради на вулиці О. Сибірцева, 176. Допомогу приймають і в Бахмутську міжрайонну організацію товариства Червоного Хреста України на вулиці Привокзальній, 1. Принести речі можна з 08:00 до 17:00. Детальнішу інформацію повідомляють за номером телефону: 44-63-99.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що за гроші Громадського бюджету на Донбасі можуть побудувати простір для відпочинку.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.