На Донбасі додатково відкриють три Центри безпеки громадян

Нові центри з'являться вже наступного року

В області хочуть побудувати ще три Центри безпеки громадян. На даний момент таких центрів на Донбасі вже є 11, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, сьогодні в області вже обговорили процес будівництва додаткових центрів безпеки громадян. А також - їх проблемні аспекти і перспективи створення в Об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).

За словами заступника керівника області Вадима Філашкіна, 11 працюючих центрів в області у повному обсязі виконують покладені на них функції. Кваліфіковані фахівці, які там працюють, надають допомогу місцевим мешканцям вчасно. 

Нові три центри з'являться в тих населених пунктах, де поки ще немає жодного подібного центру. При цьому, під загрозою фінансування Центрів безпеки громадян в Добропіллі, а саме Добропільською міською радою. Як відомо, ця міськрада переходить в Білозерську та Новодонецьку ОТГ.

Так, на Донбасі вже почали проектувати створення двох центрів. Але, було прийнято рішення виділити гроші на створення третього. Всі ці центри повинні почати працювати вже наступного року. 

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що унікальні монети і значки показують в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.