На Донбасі ремонтують кілька шкіл

У Селидовому графіки виконання ремонтних робіт були порушені, а школа в Красногорівці готова на 98%

В Донецькій області продовжують ремонтувати одразу чотири опорні школи. Гроші на це були виділені з коштів обласного бюджету, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова обласної держадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, ремонти шкіл проходять в Селидовому, Новогродівці, Красногорівці і Нікольському. Було встановлено, що в Селидівській і Новогродівській школах графіки виконання ремонтних робіт були порушені. Надолужити згаяне хочуть всього протягом декількох тижнів. Підрядник обіцяє, що зможе вийти на чітке виконання графіку. 

Павло Кириленко пояснив, що якщо цього не відбудеться, то з підрядником можуть розірвати договір.

В Нікольській школі, на відміну від Селидівської справи йдуть куди краще. Ремонтні роботи вже закінчили в одному крилі будівлі і там почали вчитися 370 дітей. При цьому, ще 75 школярів поки продовжують вчитися в приміщенні дитячого садка. Це перші і другі класи.

Так, завершити необхідні роботи в цій школі хочуть до кінця зимових канікул. Тоді, у третій чверті всі діти зможуть навчатися в новій школі. Єдине що, потрібно буде завершити роботи щодо монтажу обладнання їдальні та благоустрою території. Виконати роботи на території зможуть тоді, коли цьому буде супроводжувати необхідна сприятлива погода.

А ось в Красногорівці школа практично готова (на 98%). Планується, що вона буде однією з кращих в області.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що перший центр розвитку молоді відкрився в одному з міст на Донбасі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.