На Донбасі розкажуть про впровадження НАССР для бізнесу

Мешканцям області, які відвідають тренінг, організатори відшкодують вартість проїзду

В Донецькій області наступного понеділка, 16 грудня, проведуть тренінг щодо впровадження системи НАССР для мікро-, малого і середнього бізнесу. Перше заняття відбудеться в Краматорську, а 17 грудня - в Сєверодонецьку, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, заняття проведуть у рамках програми Організації Об'єднаних Націй (ООН) з відновлення і розвитку світу. Взяти участь у тренінгу можуть керівники, представники власники малого і середнього бізнесу в Донецькій і Луганській областях.

Так, на тренінгах з впровадження системи управління безпекою харчових продуктів за стандартом ISO 22000 (HACCP) розкажуть про законодавчі вимоги. Це стосується як підприємств харчової промисловості, так і закладів громадського харчування.

Присутні зможуть дізнатися про практичні навички, основні вимоги, одержанні необхідних знань і в принципах HACCP. Також їм зможуть пояснити, як виробити навички формування документації НАССР.

Відомо, що взяти участь у тренінгу можна абсолютно безкоштовно. Учасникам навіть відшкодують транспортні витрати в межах області (у разі надання квитків). Тим, хто приїде з інших міст відшкодовувати проживання не будуть. Зареєструватися на тренінг можна за посиланням.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що гільдію ковалів хочуть створити в одному з міст Донбасу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.