На День Святого Миколая у Маріуполі з'явиться "Новорічний експрес"

У місті відкриють одразу дві новорічні ялинки

В Донецькій області у четвер, 19 грудня, у Маріуполі запрацюють святкові локації. Цей день був обраний не випадково, так, як по всій країні будуть відзначати День Святого Миколая, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як наголошується, цього ж дня відкриють одразу дві новорічні ялинки, а саме - на Театральній площі та в парку "Веселка". Це відбудеться в 18:00. А святкові локації запрацюють в 15:00. А Центр і Лівобережжі міста з'єднає безкоштовний "новорічний експрес".

В прес-службі підкреслили, що на відкритті всі присутні зможуть побачити святкову програму. А ще - почують привітання від Святого Миколая, насолодяться виступом дітей, зможуть взяти участь у конкурсах, побачать виступи кавер-бендів та отримають можливість потанцювати на запальній дискотеці.

Також під час свята кожен зможе скористатися різдвяними фотозонами. З допомогою "новорічного експресу" кожен гість, або мешканець міста, без зупинок доїде від однієї ялинки до іншої.

Крім цього, в цей же день в Театральному сквері відкриється європейський каток, почне працювати Ярмаркове містечко з тематичними святковими напоями і продуктами. А також новорічні вогні засвітять на ялинках Приморського і Кальміуського районів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що став відомий маршрут Святого Миколая на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.