У ДСНС не було сходів для порятунку людей, - Микола Скорик

Нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" вважає, що підрозділи ДСНС мають недостатнє оснащення

Трагедія в Одесі показала, що при всіх заявах щодо виділення коштів на закупівлю танків, вертольотів і так далі, у Міністерства з Надзвичайних Ситуацій не було навіть сходів для порятунку людей. Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Микола Скорик.

За його словами, він весь тиждень намагався не виступати з приводу трагедії в будинку Асвадурова в Одесі. Причина - піар, який влаштували окремі політики на цій трагедії, викликає у нього відразу. Він також додав, що вдячний депутатам обласної та міської рад від "Опозиційної платформи - За життя", і іншим політсилам, за виділення допомоги потерпілим.

Микола Скорик відзначив, що він і сам родом з Одеси і все життя прожив у цьому місті. Він звернув увагу уряду на нецільове використання коштів Державного бюджету.

Наразі, упевнений нардеп, проведення розслідування трагедії в Одесі потребує контролю. Встановити його він закликав політиків і громадських діячів. Через пожежі загинуло 16 осіб, тому справа повинна бути розслідувана справедливо і прозоро. А самим чиновникам необхідно зробити максимальні висновки для того, щоб цього більше не повторилося.

Крім цього, Микола Скорик закликав утриматися від передчасних висновків. У нього викликало подив спроби мера Одеси Труханового вказувати народним депутатам, "хто правий і хто винен". Скорик вважає, що на ці питання має відповісти слідство.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців області просять проголосувати за бізнесменів з Донбасу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.