Медведчук сказав, що повинна зробити Україна, якщо захоче внести зміни в Мінські угоди

На думку нардепа, українська влада не зацікавлена у встановленні миру

Якщо Україна і захоче внести зміни в Мінські угоди, вона повинна узгодити це з представниками усіх сторін. А саме ОБСЄ, Росією, а також з представниками Донецька і Луганська, повідомив голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", народний депутат Віктор Медведчук у кулуарах Верховної Ради.

За його словами, є ще одна дуже цікава дискусія відносно того, що Меркель сказала у своєму виступі. Це стосується насправді її слів про те, що Мінські угоди можна реалізовувати з урахуванням гнучкості.

"Знаєте, що таке гнучкість? Це коли пункт третій (умовно) або пункт п'ятий вирішується після четвертого, а сьомий ‒ після одинадцятого. Ось це гнучкість. А зміни в Мінські угоди можуть вноситися тільки за погодженням з усіма сторонами, які їх підписали", - говорить Віктор Медведчук.

Крім цього, раніше Віктор Медведчук повідомляв, що нинішня українська влада не хоче виконувати Мінські угоди. Причина - вона (влада) не зацікавлена у встановленні миру.


Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в одній із шкіл Донбасу створять кімнату для адаптації дітей-переселенців.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.