Бібліотеку в прифронтовій Авдіївці побудують у новому приміщенні

В бібліотеку куплять нову та сучасну меблю

В Донецькій області бібліотека-філія №3 Централізованої бібліотечної системи відділу культури, яка працювала протягом 15 років, була зруйнована під час бойових дій в 2015 році. Тоді вона знаходилася в будівлі колишнього притулку для дітей, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка в соцмережі Facebook.

Як зазначається, будівлю бібліотеки було пошкоджено досить значно. Тому, перевести бібліотеку вирішили у відділ культури. Це приміщення для такої цілі виявилося досить тісним, але іншого виходу тоді не було. Розмістити в одній кімнаті більш ніж 16 тисяч книг і при цьому підтримувати читацьку активність стало неймовірно складно.

На даний момент, для бібліотеки вирішили виділити нове приміщення. При цьому, передбачили фінансування - 370 тисяч гривень. У приміщенні зроблять ремонт і куплять нову сучасну меблю. Надалі буде розташована бібліотека в будівлі вечірньої школи, народного музею історії міста Авдіївки. На даний момент ведуться ремонтні роботи сховища бібліотечних фондів та читального залу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі нагородили переможців конкурсу журналістських робіт.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.