У селі на Донеччині запрацював сучасний молодіжний центр

В центрі є вільний простір для проектних робіт і навіть конференц-зал

В Донецькій області в селі Софіївка, Костянтинівського району, молоді місцеві мешканці тепер можуть відвідувати відремонтований молодіжний центр "Спалах", передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, у приміщенні встановили нове обладнання та меблі. На це витратили 300 тисяч гривень, які виділили з обласного бюджету. Сам ремонт приміщення обійшовся в 369,47 тисяч гривень. Кошти на роботи знайшли у місцевому бюджеті. 

Молодіжний центр в Софіївці вже є 111-м молодіжним центром в Донецькій області і 63-м в рамках проекту "Гідна країна для гідних людей".

За словами заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, такий молодіжний центр є гарним поштовхом для розвитку громади Софіївки. Особливо це допоможе розвиватися молоді.

Так, у центрі кожен бажаючий молодий чоловік, або дівчина, зможе безкоштовно проводити час або взяти участь у тренінгах, майстер-класах або лекціях, готуватися до іспитів, вільно спілкуватися з однолітками, говорити про свої ідеї.

Крім цього, облаштували в центрі і дитячий ігровий куточок, спортивний куточок, простір для проектних робіт, творчу майстерню для художнього розвитку, а ще конференц-зал.

picture

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що новорічне свято проведуть у прифронтовій Авдіївці.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.