На Донбасі для переселенців купили квартири

За гроші державного бюджету купили 131 квартиру

В Донецькій області в Маріуполі для переселенців, які перебралися в місто, придбали 16 квартир. Для цього український уряд вчора, 25 грудня, направив додаткове фінансування, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, житло купили в рекордно короткі терміни.

За словами мера Маріуполя Вадима Бойченка, Маріуполь побачив у переселенцях не проблему, а шлях до розвитку. Також, разом з переселенцями в майбутньому планують розвивати місто.

В прес-службі підкреслили, що купівля житла для переселенців стала справжнім подарунком людям під Новий рік. Програми щодо підтримки переселенців у Маріуполі реалізують вже не в перший раз.

При цьому, в Маріуполі створили перший в Україні соціальний гуртожиток і два соціальних будинки на 39 квартир. Крім цього, купили 131 квартиру для кваліфікованих переселенців. Гроші на це взяли з державного бюджету. В цьому році було придбано 36 квартир за рахунок коштів спільного фінансування 50 на 50. А саме місцевого бюджету і Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що цифрову постановку "Ромео і Джульєтта" покажуть в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.