Перед святами на Донбасі відкрили оновлену бібліотеку

Присутні обговорили найбільш очікувані літературні новинки в 2020 році

В Донецькій області у прифронтовому місті Авдіївка сьогодні, 27 грудня, відкрили оновлену бібліотеку-філію Централізованої бібліотечної системи, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка в соцмережі Facebook.

Як зазначається, для місцевих мешканців зробили сучасну читальную залу. Приміщення дуже комфортне для проведення дозвілля абсолютно різним категоріям громадян. На відкритті для присутніх провели міні-екскурсію, а ще - познайомили гостей з новинками сучасної української літератури.

В прес-службі підкреслюють, що книги ніколи не перестануть бути актуальними. Розвиватися інтелектуально і творчо у цьому місті тепер можна в оновленому приміщенні. Також тепер дуже комфортно приходити проводити дозвілля разом з усією родиною.

Крім цього, під час відкриття для маленьких відвідувачів бібліотеки та їх бабусь провели майстер-класи з виготовлення новорічних ялинкових прикрас. На занятті учасники обговорили бестселери цього року і вихід найбільш очікуваних літературних новинок в 2020 році.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що новорічні вистави та театралізовані вистави покажуть у Маріуполі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.