Стало відомо, наскільки зменшили оплату за тепло на Донбасі

У різних містах Донбасу прорахували різний відсоток зменшення вартості за опалення

В Донецькій області, як і по всій Україні, зменшили оплату за опалення в квартирах. Більше всіх, знижку на тепло, отримали користувачі "Маріупольтепломережі", написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, абоненти цієї тепломережі будуть платити на 23,7% менше. Далі, на 16% "худіше" стануть платіжки у користувачів комунального підприємства "Тепломережа "Вугледарської міської ради".

Менше на 12% платитимуть і мешканці Бахмута, тепло яким доставляє ТОВ "Бахмут - Енергія". У Краматорську платіжки за тепло стануть більш "легкими" на 11,8%. Це у тих, кого обслуговує "Краматорська тепломережа". В Покровську, абонементи КП "Покровськтепломережа" будуть платити менше на 10%, а користувачам ОКП "Донецьктеплокомуненерго" зменшать вартість тепла на 9%.

За словами Павла Кириленка, меншу суму за опалення люди заплатять вже за підсумками грудня. Платіжки, в яких буде вказана нова оплата за тепло (за зниженою ціною), місцеві мешканці отримають цього місяця.

При цьому, глава ДОГА підкреслив, що ведеться робота і з іншими органами місцевого самоврядування. Це роблять для того, щоб ціна на опалення була знижена і в інших містах, а також селах.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що діти в Авдіївці кидали вареники в казанок і влаштували батл сніжками.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.