Бойко розповів, як повинні проходити розслідування резонансних злочинів

Протягом майже шести років можна спостерігати лише імітацію діяльності з боку правоохоронних органів

Розслідування резонансних злочинів, таких, як катастрофа українського літака в Ірані, вбивства під час Майдану (чи вбивства в Одесі 2 травня), повинні проходити під контролем міжнародних організацій. Таку думку висловив Співголова фракції "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко.

За його словами, залучення міжнародної спільноти до розслідування катастрофи в Ірані - це правильно. А самі міжнародні фахівці повинні забезпечити справедливість і неупередженість цього розслідування.

"Дві трагічні події, які сталися в нашій країні, також вимагають міжнародної допомоги і контролю з боку міжнародних організацій за розслідуванням. Це справа про вбивства на Майдані і справа про загибель людей 2 травня 2014 року в Одесі", - сказав Юрій Бойко.

Він зазначив, що протягом майже шести років можна спостерігати лише імітацію діяльності з боку правоохоронних органів. Так, фракція "Опозиційної платформи - За життя" наполягає, щоб був присутній міжнародний контроль. Ще ОПЗЖ підготувало свою пропозицію щодо організацій, які можуть прийняти в цьому участь.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в лікарні Краматорська капітально відремонтували хірургічне відділення.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.