Стало відомо, коли на Донбасі завершать реконструкцію Саду Бернацького

Вартість робіт, на сьогоднішній день, досягає 74 мільйонів гривень

В Донецькій області продовжують проводити реконструкцію Саду Бернацького, зміцнювати береги, робити розчищення русел річок у районі парку. Близько 55% обсягу всіх робіт (реконструкції та озеленення) було виконано на ділянці першого пускового комплексу II-ї черги, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, завершити абсолютно всі роботи запланували на кінець травня цього року. Ще залишилося зробити планування території, провести кабельні мережі, встановити трансформаторну підстанцію КТП (комплектну трансформаторну підстанцію). А також - прокласти питний водопровід і напірну каналізацію.

В прес-службі підкреслюють, що в саду будуть ще висаджувати дерева, багаторічні чагарники і хочуть поставити пристрій мережі автоматичного поливу. На 38% було виконано будівельні роботи з берегоукріплення та розчищення русел у Краматорську, а по зміцненню берегів і розчищення русел річки Казенний Торець в районі Саду Бернацького роботи були завершені на 55%.

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергія Натруса, до кінця травня 2020 року зроблять озеленення і повністю завершать третій пусковий комплекс. Вартість робіт сягає 74 мільйони гривень.

picture

picture

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що відважних поліцейських собак показали на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.