Вареники, кутю та узвар готувала молодь на Донбасі

Студенти змагалися за кращу Різдвяну страву

Молодь одразу з декількох міст, таких, як Бахмут, Костянтинівка, Слов'янськ, Дружківка, Іллінівська ОТГ, готували в Краматорську, Донецької області, кутю, вареники, узвар і десерти. Всім цим займалися студенти, які в майбутньому хочуть стати кухарями та кондитерами, передає прес-служба Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

Як зазначається, фестиваль Різдвяних традицій "Різдвяне диво" провели в Палаці культури і техніки в Краматорську. Серед молоді були учні професійних (професійно-технічних) установ освіти, вихованці центрів дитячої та юнацької творчості.

В прес-службі підкреслили, що участь у конкурсі взяв і Державний навчальний центр "Бахмутський центр професійно-технічної освіти". Вони змагалися за краще різдвяне блюдо. В результаті конкурсу, Бахмутський центр нагородили дипломами за перше місце у тих номінаціях, які вони заявили.

Журі фестивалю високо оцінило якість поданих страв і відзначили високий професіоналізм і дружню атмосферу творчого колективу навчального закладу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що фестиваль "Різдвяний передзвін" відгуляли на Донбасі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.