Нову пожежну техніку отримали рятувальники на Донбасі

Пожежники отримали навіть гірничорятувальне альпіністське спорядження

В Донецькій області рятувальникам передали нову пожежну техніку і пожежно-технічне оснащення. В області сподіваються, що ця техніка допоможе рятувальникам у їх не легкій справі, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, вже з 1 квітня цього року, дане пожежне обладнання буде працювати на лінії розмежування. В області стоїть мета відновити зруйновані будівлі, які постраждали під час бойових дій. І ця техніка, як і рятувальники, зможуть у цьому допомогти.

Так, рятувальники отримали спеціальні аварійно-рятувальні машини на базі шасі FORD RANGER. Їх використовують при проведенні першочергових аварійно-рятувальних робіт і ліквідацій наслідків ДТП. Ще за допомогою цього транспорту можна шукати постраждалих і є можливість надавати домедичну допомогу. Також пожежники отримали автодрабини та автомобільний кран.

Крім цього, придбали два автогідропідіймача, 82 комплекти спеціального одягу пожежника, 1500 пожежних рукавів і 15 комплектів гірничорятувального альпіністського спорядження.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі команди дівчат по футзалу влаштували змагання.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.