До Дня всіх закоханих на Донбасі проведуть флешмоб

Учасники повинні опублікувати своє фото в соцмережі і написати історію свого кохання

В Донецькій області в місті Маріуполь проведуть флешмоб, який буде присвячений Дню всіх закоханих. Захід організовує Маріупольський державний університет, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, приєднатися до флешмобу можуть викладачі, співробітники, студенти і навіть випускники. Флешмоб отримав назва "МДУ об'єднує серця". Так, необхідно поділитися своєю історією любові, якщо вона зародилася в стінах саме цього університету.

Щоб взяти участь слід викласти на своїй сторінці в соцмережі Facebook або Instagram спільне фото зі своєю другою половинкою і поставити хештег #LoveStoryMSU. Також слід написати не велику історію про те, як саме МДУ з'єднав серця закоханих.

Прес-служба підкреслює, що також необхідно вказати свої імена та прізвище, спеціальність (тільки для студентів і випускників). Слід звернути увагу і на встановлену конфіденційність фото, щоб знімок був доступний для перегляду. Опублікувати своє фото слід до 9 лютого. А до самого свята, Дня закоханих, в приміщенні МДУ з'явиться тематичний стенд з фотографіями учасників і QR-кодами. За останнім можна буде легко прочитати історію любові учасників.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що відважних поліцейських собак показали на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.