Мешканців Донбасу запрошують на фінал Кубка гумору

Приймати участь в Кубку гумору будуть "Збірна продовженого дня", "ОКР" і "А мама мені казала"

Наприкінці лютого в Маріуполі, Донецької області, відбудеться фінал Кубка гумору міського голови. Відвідати захід і подивитися на боротьбу команд КВК, запрошують усіх охочих, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, брати участь у фіналі будуть переможці сезонних фестивалів КВК (Клубів веселих і кмітливих). Всього буде чотири конкурсних напрями: привітання, імпровізовані жарти, відеозапрошення і розминка. Хто стане переможцем визначить журі.

Вже відомо, що брати участь у Кубку гумору будуть "Збірна продовженого дня", "ОКР" "А мама мені говорила". Перший склад представлятимуть діти Кальміуського району, а другий склад буде виключно жіноча збірна.

За словами керівника театру "Варіант" Олександра Романюка, конкурс інтерактивності був доданий в цьому році. До 1 лютого кожна команда повинна встигнути записати відео-запрошення мешканців міста і гостей на КВН. Чиє відео набере більшу кількість лайків, отримає визнання журі і стане переможцем у цьому напрямку.

Крім цього, відбудеться заключний етап, а саме - пародія на вільну тему. Готувати пародію учасники будуть під керівництвом тренерів з Донбаської ліги сміху. Відвідати Кубок гумору можна буде 23 лютого, в Будинку культури "Український дім". Початок о 16:00.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що вареники, кутю та узвар готувала молодь на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.