Будівельна галузь в одному з міст Донбасу зросла у 8 разів

Загальний обсяг проектних робіт підвищився на 33%

Починаючи з 2016 року у Маріуполі, Донецькій області, виконання будівельних робіт збільшилося у вісім разів. Такі дані надало комунальне підприємство "Міське управління капітального будівництва", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, всього за цей час було реалізовано 64 проекти, ще по 248 проектах було розроблено проектно-кошторисну документацію, по 20 об'єктах виконано будівельно-монтажні роботи і по 204 проектах отримано експертні звіти.

"Позитивна динаміка останніх років не тільки зберігається, а й зростає. В минулому році завершених і споруджуваних об'єктів стало у два рази більше порівняно з 2018 роком. Освоєно 380 млн гривень, що на 40% більше, ніж було в минулому році. Загальний обсяг проектних робіт з 2018 року підвищився на 33%", - розповіла керівник "Міського управління капітального будівництва" Галина Шейченко.

В прес-службі підкреслили, що серед масштабних проектів підприємства - великий соціальний офіс "Мультицентр", парк "Веселка", оновлення школи №47, будівництво газопроводів в селищах Ново-Гуглино і Старий Крим, 13 сучасних пришкільних спортмайданчиків для дітей.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Авдіївці серед молоді провели літературний турнір.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.