Пенсіонери, що отримують гречку і цукор від Шахова, - в особливій зоні ризику

У зв'язку з виявленням у народного депутата Сергія Шахова коронавірусної хвороби небезпеці піддаються всі, хто з ним контактував, в тому числі, його виборці у Сєвєродонецьку Луганської області, особливо літні.

На даний момент у Луганській області проходять заходи по виявленню тих, з ким міг контактувати інфікований народний депутат Сергій Шахов. Як розповідають очевидці, він регулярно роздає своїм виборцям продуктові пайки – цукор та гречку. В результаті цього контакту можуть заразитися багато людей, особливо пенсійного віку, які, як відомо, знаходяться в групі ризику.

Северодонецька міськрада відправила звернення до Нацполіції з проханням встановити всіх, хто контактував з Сергієм Шаховим. Як зазначається в листі, хоч Шахов постійно і проживає в Обухівському районі Київської області, однак проводить активну депутатську та політичну діяльність в Сєверодонецьку і контактує з його жителями. У зверненні зазначене коло осіб, які контактували з Шаховим, а значить - можуть захворіти або стати переносниками коронавіруса.

"Це його офіційні помічники-консультанти Олег Дегтяренко та Володимир Фатєєв, місцеві активісти партії "Наш край", Луганську обласну організацію якої Сергій Шахов очолює, Слєсарєв Ігор, Дмитро Погорєлов, Юлія Погорєлова, депутати Сєвєродонецької міськради з групи, які підтримують Сергія Шахова: Сергій Зарецький, Максим Попов, Наталія Мостова, Олексій Ярош, Юлія Проскурова, Юрій Фурман, Володимир Шевченко, Ольга Лишик, Олена Нижельская, Віталій Балковський", - пишуть автори звернення.

Також наголошується, що є велика ймовірність, що зазначені особи контактували з Сергієм Шаховим в той час, коли він був вірусоносієм COVID-19.

Нагадаємо, 18 березня Сергій Шахов офіційно підтвердив, що у нього виявили коронавірус після повернення з-за кордону. Незадовго до цього він заперечував наявність у нього коронавірусної інфекції.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.