Коронавірус на Донбасі: у якій зоні Донецька та Луганська області

За добу є нові випадки коронавірусу в Донецькій та Луганській областях

Станом на сьогодні, 7 серпня, у Донецькій області на коронавірусну хворобу COVID-19 захворіло ще чотири людини. Тоді як в Луганській області кількість нових хворих на коронавірус збільшилася на 11. Про це  повідомляють в Раді з нацбезпеки.

Згідно із картою, яку опублікував сайт Центру громадського здоров'я МОЗ України, обидва регіони залишаються у "зеленій зоні". Додамо, що в районі зеленої правила карантину такі ж, як у країни в цілому.

Так, усього в Донецькій області зафіксували 945 випадків коронавірусу. Тринадцять випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

В сусідньому регіоні, на Луганщині, інфекція за увесь період підтвердилася у 147 мешканців. Як розповіли у Луганській обласній державній адміністрації, три людини, в яких виявлене це захворювання, з кола раніше визначених контактних осіб. Інші дві – перебували на самоізоляції після повернення з РФ. Ще чотири особи були госпіталізовані з пневмонією. Інші дві – планували лікуватися у стаціонарному відділенні, та після ПЛР-дослідження в них був зафіксований коронавірус. Географія виявлених нових випадків COVID-19: міста Сєвєродонецьк та Лисичанськ, Кременський, Новоайдарський, Новопсковський та Попаснянський райони. Слід зазначити, що на сьогодні одужали ще дві особи.

Як повідомлялося, минулої доби коронавірус "атакував" лише Донецьку область.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.