На Донбасі зміниться погода: прогноз синоптиків (КАРТА)

В Укргідрометцентрі розповіли, які опади очікують мешканців Луганської та Донецької областей

Завтра, 12 серпня, на Донбасі зміняться погодні умови: замість сонця на жителів регіонів чекають дощі. Про це свідчить прогноз Українського гідрометеорологічного центру, опублікований на офіційному сайті.

Згідно із прогнозом синоптиків, 12 серпня в Луганській області температура вночі становитиме 14-16 градусів тепла, а вдень – 24-26. У Донецькій області в середу також прогнозують нічну температуру у діапазоні 14-16 градусів тепла, а вдень стовпчик термометру досягатиме від 24 до 26. В обох регіонах завтра очікується північно-західний вітер швидкістю 5-10 м/с. Дощ в Луганській та Донецькій області прогнозують вдень, тоді як вночі на Донбасі буде без опадів.

Докладніше прогноз погоди на завтра мешканцям населених пунктів Донбасу можна побачити на картах Українського гідрометцентру.

Як раніше повідомлялося, в Луганській області зафіксували невідповідну нормам якість повітря. Так, Луганський обласний лабораторний центр перевірив рівні забруднювальних речовин у повітрі в Сєвєродонецьку та Лисичанську.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.