Коронавірус на Донбасі: скільки людей захворіло за минулу добу

Місцева влада звітувала, в яких населених пунктах виявили нові випадки коронавірусу на Донбасі

Коронавірусна епідемія продовжує поширюватися Донбасом. Як інформує сьогодні, 18 серпня, Донецька обласна державна адміністрація, 12 нових випадків COVID-19 зафіксовано в регіоні за минулу добу.

Так, п'ять випадків коронавірусної хвороби виявлено у Маріуполі, три - у Бахмуті, два - у Дружківці, по одному - у Слов’янську та Мар’їнському районі. Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 1106 осіб, з них 883 одужали, ще 209 - продовжують лікування. На жаль, 14 випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

Як повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, за минулу добу в області зафіксовано десять нових випадків COVID-19. Так, у Сєвєродонецьку захворіли чотири особи (три, які перебували в контакті з раніше захворілими, одна хвора на ГРВІ з тяжким перебігом), по одному випадку в Лисичанську, Новоайдарському та Станично-Луганському районах (усі хворі на пневмонію). Ще один новий хворий у Білокуракинському районі (з кола раніше визначених контактних осіб), та по одному в Міловському та Марківському районах (перебували на самоізоляції після повернення з тимчасово окупованих територій). За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 195 осіб. З них одужали – 129 (чотири за минули добу), лікуються – 65 (25 – на стаціонарі та 40 – амбулаторно).

Раніше стало відомо, кому в першу чергу роблять перевірку на коронавірус в Донецькій області.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.