Останні два тижні Росія перекидає на Донбас техніку та зброю: дані української розвідки

Розвідка повідомляє, що противник на Донбасі нарощує боєздатність

З Російської Федерації на тимчасово окуповані території України на Донбасі прямують бойова техніка та вантажівки із безпілотниками. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Згідно із даними розвідки, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Повідомляється, що через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення.

"Упродовж минулих двох тижнів до з’єднань і частин російських окупаційних військ доставлено до 20 одиниць бойової техніки, відновленої та модернізованої на підприємствах російського військово-промислового комплексу", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що окремі вантажівки з території РФ завезли чергову партію безпілотних літальних апаратів, оснащених сучасними системами відеоспостереження.

Як повідомлялося, на цьому тижні в онлайн-форматі відбудеться перше засідання Тристоронньої контактної групи перемовників щодо Донбасу за участю української делегації в оновленому складі. "Коментарі" дізналися у експертів, чи можуть прийняти якісь проривні рішення і як на переговорах може відбитися "білоруський фактор".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.