На Донбасі нові смерті від коронавірусу: останні дані статистики

Зросла кількість жертв через коронавірус в Донецькій області, в Луганській – теж є нові хворі

На Донбасі коронавірусна епідемія набирає обертів. Як інформує сьогодні, 20 серпня, Донецька обласна державна адміністрація, ще 30 випадків COVID-19 зафіксовано в регіоні за минулу добу.

Так, коронавірусна хвороба забрала ще два життя на Донеччині: жертвами COVID-19 стали мешканки Краматорська у віці 53 і 59 років. Загалом у Донецькій області з початку пандемії COVID-19 діагностовано у 1155 осіб. Нових хворих виявили у Мангушському районі – 11, Маріуполі та Слов’янську - по п'ять, Краматорську, Лиманській ОТГ і Мар’їнському районі – по два, Мирнограді, Миколаївці, Слов’янському районі – по одному. Додамо, що серед хворих, виявлених у Мангушському районі, семеро – медпрацівники.

Як повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, за минулу добу в області зафіксовано п’ять нових захворювань на COVID-19. У Сєвєродонецьку – дві особи, Рубіжному – одна, Новопсковському районі – дві. За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 206 людей. З них одужали – 140 (шість з них за останню добу), лікуються – 65 (29 на стаціонарі та 36 амбулаторно).

Нагадаємо, в Донецькій області на коронавірус захворів депутат.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.