На Донбасі противник нарощує боєздатність – українська розвідка

Розвідка повідомила про обстановку в зоні ООС

На тимчасово окупованому Донбасі противник оновлює техніку та перевіряє зброю. Таку інформацію повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

За даним розвідки, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК. Повідомляється, що цього тижня у підрозділах окупантів здійснювалась заміна несправних та з використаним ресурсом експлуатації зразків стрілецького озброєння та військової техніки. Йдеться у тому числі про вантажні та броньовані автомобілі, які раніше були завезені з Росії на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Крім того, у підрозділах противника проводили перевірку боєм снайперських гвинтівок та кулеметів, які надійшли до з’єднань і частин окупаційних військ в рамках оновлення штатного стрілецького озброєння.

Зазначається, що українські воїни продовжують виконувати поставлені завдання та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Нагадаємо, експерт зробив прогноз, як довго ще триватиме перемир'я на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.