Стало відомо, які пункти пропуску відновили роботу на Донбасі

Прикордонники розповіли про ситуацію на КПВВ біля лінії розмежування на Донбасі

На Донбасі відновлена робота пункту пропуску в Новотроїцькому, а от перехід у Мар’їнці досі заблокований з боку окупантів. Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної службі щодо ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Повідомляється, що контрольні пункти в’їзду-виїзду функціонують за осіннім графіком, щоденно з 07.00 до 18.30.

Так, безперебійно продовжує функціонувати КПВВ "Станиця Луганська", де пропускні операції здійснюються щоденно. Сьогодні пункт пропуску перетнули вже 1489 осіб.

Крім того, 4 вересня окупанти відновили рух навпроти КПВВ "Новотроїцьке". Наразі прикордонники у цьому контрольному пункті забезпечили пропуск на тимчасово окуповану територію України 11 автомобілів та 111 осіб. Як зазначає ДПСУ, водночас російські збройні формування продовжують перешкоджати вільному руху людей в межах дорожнього коридору. На контрольовану територію України прослідувало поки що лише чотири автомобілі та 20 людей.

Тоді як повністю заблокованим, з боку окупантів, залишається рух у контрольному пункті в’їзду-виїзду "Мар’їнка".

Додамо, що цього тижня через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до ТОТУ прослідували 10 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Повідомляється, що для мешканців Донбасу міжнародна організація направила продуктові набори, медичне обладнання, матеріали для систем водопостачання.  Загальна вага гуманітарного вантажу – понад 132 тонни.

Нагадаємо, КПВВ на Донбасі змінили графік роботи.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.