Заморозки і вітер: на Донбасі у вихідні погіршиться погода

Синоптики розповіли, де на Донбасі в майбутній вікенд можливі заморозки

У прийдешні вихідні, 12 і 13 вересня, на Донбасі зміняться погодні умови.

Як інформує Луганський обласний центр з гідрометеорології, 12 вересня буде ясно, вночі та вранці місцями заморозки на поверхні ґрунту. Вітер буде північно-східним, 3-8 м/с. Температура вночі сягатиме 4-9 градусів тепла, місцями на поверхні ґрунту 0-3 градуси морозу, а вдень – 22-27 градусів тепла.

Крім того, у неділю, 13 вересня, на Луганщині ймовірна невелика хмарність, але опадів не передбачається. Вночі та вранці місцями можливі заморозки на поверхні ґрунту. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 3-8 градусів тепла, місцями на поверхні ґрунту 0-3 градуси морозу, вдень - 24-29 градусів тепла.

В Донецькій області, за даними Укргідрометцентру, вночі 12 вересня на півдні регіону буде спостерігатися вітер, північно-східний 15-20 м/с. Він триматиметься до кінця суботи. Температура повітря вночі становитиме 8-10 градусів тепла, вдень – 24-26. Опадів не передбачається.

У неділю на Донеччині буде також без опадів. Стовпчик термометру досягне 10-12 градусів тепла вночі та 26-28 – вдень. Вітер буде таким саме, як і в суботу.

Додамо, що 11-13 вересня на всій території Донецької та Луганської областей збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).

Нагадаємо, копи розповіли, у який час та день тижня найчастіше трапляються ДТП на Луганщині.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.