Луганська область отримала нового головного прокурора: що про нього відомо

Новий керівник обласної прокуратури розповів, яка мета його роботи на цій посаді

Заступник Генерального прокурора України Максим Якубовський представив нового керівника Луганської обласної прокуратури – Миколу Прибігу. Про це передає Луганська обласна державна адміністрація.

Прибіга заявив, що націлений на результативну роботу й вирішення проблемних питань регіону.

"Головним завданням, яке стоїть переді мною, як керівником обласної прокуратури, є підвищення рівня законності та правопорядку в регіоні. На кожен факт порушення закону буде надана невідкладна реакція обласної прокуратури. За свою професійну діяльність більшість часу я працював в органах прокуратури на Луганщині. Для мене це рідна земля, тому маю розуміння проблематики області та своє бачення вирішення цих питань", – зазначив він.

Повідомляється, що Микола Сергійович Прибіга народився у Луганську. Працював слідчим в органах внутрішніх справ. Розпочав роботу в органах прокуратури з 2005 року. Працював на посадах слідчого прокуратури Новопсковського району, помічника прокурора і слідчого прокуратури Ленінського району Луганська, прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності прокуратури Луганської області.

Із 2012 року – заступник Луганського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері. У жовтні 2013 року очолив прокуратуру Новоайдарського району, виконував свої повноваження в зоні проведення антитерористичної операції. З 2015 року працював у Генеральній прокуратурі Україні на різних посадах прокурорської діяльності.

Нагадаємо, у поліції розповіли, в який час та день тижня найчастіше трапляються ДТП на Луганщині.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.