В Станиці Луганській буде побудовано тимчасовий обхідний міст

Це необхідно для зручності громадян

В Станиці Луганській на час будівництва основного мосту тимчасово побудують обхідний міст. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Луганська ОДА.

"Зараз немає проекту ремонту мосту через р. Сіверський Донець. Роботи з розробки тривають. Для зручності громадян на час ремонту планується зробити тимчасовий обхідний міст", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що протягом двох літніх місяців – липня і серпня пройшли три наради Кабміну під час яких обговорювалися, зокрема, і питання життєдіяльності Луганської області.

"На Луганщині функціонує тільки КПВВ "Станиця Луганська". Я вже ознайомився з інфраструктурою КПВВ в Золотому, який готовий до відкриття, але з тієї сторони нас не чують", - сказав глава Луганська ОДА Віталій Комарницький.

Він також підкреслив, що ремонт мосту через річку Сіверський Донець в Станиці Луганській - серед пріоритетних завдань.

Нагадаємо, в кінці липня в Мінську відбулося засідання Тристоронньої контактної групи, де сторони домовилися про відновлення мосту у Станиці Луганській. Але для початку ремонтних робіт потрібно розмінувати прилеглу до нього територію. Так, роботи по знешкодженню вибухонебезпечних предметів почалися 1 серпня.

На цей період з 12 серпня було тимчасово змінений графік роботи контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська".

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що бойовики не дозволяли українським фахівцям проводити обстеження мосту, вважаючи це спробою "агресії". Після переговорів лише з третьої спроби експертам вдалося оцінити стан мосту на лінії зіткнення.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.