У Маріуполі з'явився новий сервіс оплати проїзду в транспорті

Купівля квитка не передбачає жодних комісій

У Маріуполі Донецької області можна за допомогою QR-коду придбати проїзний квиток у громадському транспорті. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

"Якщо раніше через Приват24 за допомогою QR-коду можна було оплатити поїздку в муніципальному транспорті, то тепер - так само можна придбати електронний проїзний квиток", - йдеться в повідомленні.

Скануючи QR-код в громадському транспорті Маріуполя, можна оплатити проїзний на певний час. Причому доступна функція вибору пільгових квитків - шкільного або студентського. Такий проїзний буде завжди у вашому смартфоні і з ним не потрібно кожен раз повторювати процедуру оплати разових квитків.

Зазначається, що оплата в Приват24 через QR-код або придбання проїзного не передбачає жодних комісій. Тобто, електронні квитки громадського транспорту для пасажира будуть коштувати так само, як і звичайні паперові.

З початку року в Маріуполі з допомогою QR-коду проїзд оплатили 50 тисяч пасажирів. Нагадуємо, вже два роки у муніципальному громадському транспорті міста працює система безготівкової оплати за проїзд.

Оновлення рухомого складу міського громадського транспорту та впровадження безготівкової системи оплати проїзду виводять Маріуполь в ряд сучасних інноваційних міст України. Електронний проїзний - це ще один крок на цьому шляху.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в Маріуполі побудують завод питної води.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.