В Україні вчительку з Донбасу нагородили пам'ятним знаком

Жінка на відмінно здала тести ЗНО

Українку Ганну Федосєєву, яка народилася в Макіївці, Донецької області, нагородили пам'ятним знаком "Мудра сова", а ще подарували швейцарський годинник і ручку "Паркер". Вона змогла скласти тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) на найвищий бал, передає видання Varosh.

Як зазначається, жінка здала тести з хімії і біології. Обидва предмета вона знала на відмінно і в результаті отримала по 200 балів. Це найвищий і найкращий результат, який тільки можна отримати пройшовши ЗНО.

Здати такі тести Ганну підштовхнули її учні. Вони поставили їй запитання про те, чи може вона здати ЗНО, як зараз "змушені" здавати всі, хто збираються вступати до ВНЗ. Таке питання зачепило вчительку і вона вирішила здати тести. Результат отримала найкращий.

"Перше, що приємно здивувало – як легко зареєструватися. На це витратила в цілому хвилини дві. А на сам іспит мене спочатку не хотіли впускати, думали, що я чиясь мама. На другому іспиті – що я вчитель, який дуже переживає за учня. Насправді при написанні ЗНО немає вікових обмежень", - поділилася емоціями Ганна Федосєєва.

Наразі жінка проживає в Мукачево, Закарпатської області. Пам'ятний знай їй вручило місцеве керівництво.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в школах Луганської області йде підготовка до нового навчального року.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.