Ремонт центральної райлікарні в Донецькій області обійшовся в мільйони гривень

Місцеві мешканці можуть без проблем зробити рентген і обстежитися у різних фахівців

В Донецької області Великоновоселківська центральна районна лікарня отримала 52 мільйонів гривень на проведення ремонту та закупівлі сучасного обладнання. Це загальна сума, яка була спрямована лікарні за останні п'ять років, повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, в основному гроші для цієї лікарні надходили з держфонду регіонального розвитку та районного бюджету.

"Тепер більше 38 000 мешканців району (з яких майже 18 000 - вимушені переселенці з тимчасово окупованої території) отримують якісні медичні послуги, в тому числі - і цілодобову екстрену (невідкладну) допомогу", - йдеться в повідомленні.

Також, у лікарні працюють такі відділення: хірургічне, акушерсько-гінекологічне, терапевтичне відділення екстреної медичної допомоги, кабінети рентгена, комп'ютерної томографії та амбулаторного гемодіалізу.

Павло Кириленко додав, що вчора він відвідав місцеву школу, в якій є проблеми з покрівлею.

"До робіт підрядник приступив, графік дотримується. Якщо не зменшить темп, то до зими дах повинен бути капітально відремонтованим", - підкреслив він.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що за ініціативою української сторони Тристороння контактна група (ТКГ) обговорила на відеоконференції з представниками ОРДЛО початок ремонту мосту в Станиці Луганській.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.