Мешканці 11 міст в Донецькій області отримують адмінпослуги на дому

Мобільна бригада приїжджає до людей додому

В Україні мешканці 11 міст Донбасу вже користуються і отримують адміністративні послуги на дому. Також це діє в районах та об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) Донбасу, написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

Як зазначається, отримувати адмінпослуги вдома реально завдяки мобільним кейсам, придбаними місцевими громадами та організаціями для центрів надання адміністративних послуг.

"Люди, які мають проблеми з пересуванням, через свого представника передають заяву в ЦНАП, і мобільна бригада приїжджає до них додому. Робота з мобільними кейсами налагоджена в Дружківці, Маріуполі, Слов'янську, Мар'їнському районі та Лиманській ОТГ. Подібне обладнання вже придбано для Костянтинівки, Краматорська, Покровська, Мангушського району, Бахмутської і Миколаївської ОТГ", - написав він.

Крім цього, додається, що на сьогоднішній день у Донецькій області працює 29 ЦНАП. За перше півріччя 2019-го вони надали 256,1 тисяч адмінпослуг. Протягом 2018-го року - 392,3 тисячі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Донецькій області запрацює "мультицентр".



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.