Мультифункціональні спортивні майданчики побудують на Донбасі

Площадка повинна бути довжиною не менше 38 метрів і шириною не менше 20 метрів

В Донецькій області займуться будівництвом мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Для цього з державного бюджету будуть виділені кошти місцевим бюджетам, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, багатофункціональна площадка повинна бути довжиною не менше 38 метрів і шириною не менше 20 метрів. А також призначена для занять не менше чотирьох ігрових видів спорту.

"Майданчик повинен мати спеціальне покриття, розмітку для різних ігрових видів спорту і необхідне обладнання, що відповідає правилам проведення змагань, затвердженими в установленому законодавством порядку", - йдеться в повідомленні.

Вже відомо, що готові пакети документів для будівництва восьми мультифункціональних майданчиків.

"Це стосується міст Вугледар (майданчик планують облаштувати на території дитячо-юнацької спортивної школи), Добропілля (ЗОШ I-III ступенів №19), Білозерське (вул. Шахтарської слави, 19), Краматорська (ЗОШ №4 та ЗОШ №35), Селидове (ДЮСШ), а також Волноваського району (село Валерьяновка, вул. Центральна, 34в) і Покровського району (Миколаївська ЗОШ I-III ступенів). В умовах оформлення відповідним чином документації в цей перелік може бути додано місто Покровськ", - пояснили в прес-службі адміністрації.

Крім цього, додається, що дані майданчики побудують на умовах співфінансування, де не менше 50% коштів передбачається з місцевих бюджетів або інших джерел, а другу половину складуть кошти державного бюджету.

"Загальний обсяг субвенції для Донецької області складає 19765,5 тисяч гривень", - підкреслюють в ДОГА.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Донецькій області запрацює "мультицентр".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.