Вчення окупантів передбачають перехід їх частин до наступальних дій, - розвідка

Ці навчання проходять на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях

Командування Збройних сил Російської Федерації підвищило вимоги до якості проведення оперативної та бойової підготовки в з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ). Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, офіцерами штабу загальновійськової армії Південного військового округу Росії (місце дислокації якого - місто Новочеркаськ, РФ) контролюються відпрацювання на полігонах двосторонніх батальйонних тактичних навчань з бойовою стріляниною. Раніше вже говорилося, що ці навчання проходять на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях.

"Особлива увага приділяється відпрацюванню питань взаємодії з'єднань і частин при переміщенні пунктів управління і розгортання військ на нових рубежах. Навчання передбачають перехід частин (окупантів) до активних наступальних дій із заняттям нових рубежів в інтересах забезпечення проведення наступальної операції Збройних Сил Росії", - передає прес-служба розвідки.

Також додається, що підрозділи Об'єднаних сил (української армії) знаходяться напоготові до підступних і провокаційних дій з боку окупантів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що з гранатометів різних систем окупанти обстріляли Богданівку. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.