Назвали ряд проблем, які існують в громадах Краматорська

Представники громад розповіли про плани розвитку своїх територій

В Донецькій області в місті Краматорськ однією з головних проблем для всіх громад стала відсутність інвентаризації нерухомого майна і земель. Це ускладнює створення нових підприємств та розвиток територій, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, ще проблемою громад стала оптимізація закладів охорони здоров'я і освіти в сільській місцевості. Всі ці проблемні питання були підняті під час засідання робочої групи з питань стратегічного розвитку об'єднаних територіальних громад Донецької області.

"Представники громад розповіли про плани розвитку своїх територій, про проекти, які реалізуються зараз і виклики, які виникають перед громадами. Їм рекомендували звернути увагу на питання розвитку інфраструктури у громадах, збільшення дохідної частини бюджету та роботи з громадськістю для спільного пошуку компромісів при оптимізації навчальних закладів", - говориться в повідомленні.

Крім цього, додається, що допомагати громадам готові фахівці Донецької ОДА. Це будуть робити в питаннях розробки документів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі для мешканців трьох селищ оновили амбулаторію.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.