Значна кількість російського військового майна була списана, - розвідка

Запаси вилучалися і незаконно списувалися

Командування Збройних Сил Російської федерації приймає термінові заходи щодо припинення у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) практики дострокового списання озброєння, військової техніки і матеріальних засобів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Як наголошується, в цьому році значна кількість запасів військового майна, завезеного з Росії, була незаконно списана та вилучена.

"Це відбулося в підрозділах, зі складів і баз зберігання для продажу, у тому числі матеріальних засобів служб тилу, медичного обладнання, ліків і препаратів", - йдеться в повідомленні.

Комісії Південного Збройного Округу Збройних Сил Росії на цьому тижні будуть здійснювати масштабну перевірку служб озброєння і тилу окупаційних військ.

"За результатами їх роботи передбачається прийняття кадрових рішень і покарання винних осіб за недбале використання та зберігання матеріальних ресурсів згідно з російським законодавством", - пояснили в прес-службі розвідки.

Варто зазначити, що вчення окупантів, які нещодавно проводилися, передбачають перехід їх до наступальних дій частин. Ця інформація також була встановлена розвідкою.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що окупанти збільшують площі мінно-вибухових загороджень.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.