У прифронтовому селищі Лебединський запрацював пункт Пенсійного фонду

У Донецькій області це вже восьмий агентський пункт, розташований на лінії зіткнення

В Донецької області в селищі Лебединський розпочав свою роботу агентський пункт Пенсійного фонду. Отримати консультації, довідки та пенсійні посвідчення місцеві мешканці тепер можуть у цьому агентстві, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, мешканцям Лебединського, а також сусідніх Сопін та Калинівки, більше не потрібно їхати 80 кілометрів до Волновахи, щоб вирішити будь-яке питання, пов'язане з пенсіями.

"Фахівець обласного управління Пенсійного фонду буде вести прийом безпосередньо в Лебединському щомісяця (кожен третій четвер). В агентському пункті можна буде зареєструватися на порталі Пенсійного фонду і отримати широке коло послуг, в тому числі і подати особисте звернення за призначенням або перерахунком пенсії. Допомогу в реєстрації і подачі документів літнім людям буде надавати консультант", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що в Донецькій області це вже восьмий агентський пункт, розташований на лінії зіткнення.

"Подібні пункти вже працюють у Світлодарську, Миронівському, Верхньоторецькому, Новгородському, Чермалику, Новотроїцькому та Гранітному", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у Краматорську допомагають бізнесменам-початківцям



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.