Люди у віці на Донбасі пограли у баскетбол і настільний теніс

Участь у заході брали команди з кількох міст

В Донецькій області мешканці Білицького будинку-інтернату для престарілих та інвалідів взяли участь у відкритій спартакіаді серед людей з обмеженими фізичними можливостями. Змагання присвятили 110-й річниці міста Білицьке, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, на захід прибули команди з міст Покровськ, Мирноград, Краматорськ. Учасники змагалися з наступних дисциплін: гонки на колясках 100 м, фігурне маневрування, дартс, шашки, настільний теніс, баскетбол.

"Участь взяли мешканці Білицького будинку-інтернату для престарілих та інвалідів. Підопічні брали активну участь у змаганнях з більшості дисциплін. За результатами оцінки учасники змагань отримали почесні місця і були в хорошому спортивному настрої. Під час проведення заходів панувала тепла і дружня атмосфера", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що на Донбасі мешканців міста Бахмут запрошують взяти участь у Всеукраїнській грі "СІЧ - сила і честь". Вже відомо, що захід проведуть в Чигиринському районі, села Буда в урочищі Холодного Яру.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що студентка в Донецькій області розробила історичну гру "Меценат".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.