У жовтні дітям з Донбасу пропонують поїхати на оздоровлення

Місцевим мешканцям необхідно подати кілька документів

Діти з Донецької області в наступному місяці мають можливість відправитися на оздоровлення в обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс "Перлина Донеччини". Саме в жовтні буде відкрита восьма зміна, передає прес-служба Покровської міської ради.

Як зазначається, заїзд відбудеться з 14 жовтня, а на відпочинку діти пробудуть до 10 листопада.

"Запрошуємо всіх бажаючих дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, батьки яких в 2019 році не зверталися із заявою про оздоровлення своєї дитини", - йдеться в повідомленні.

Місцеві мешканці, які захочуть відправити своє чадо на оздоровлення, повинні написати заяву, принести копію свідоцтва про народження або паспорт дитини, копію паспорта одного з батьків дитини, копію облікової картки платника податків, довідку про реєстрацію місця проживання або місця перебування, або довідку про склад сім'ї. Ще необхідно подати довідку з навчального закладу про відсутність користування пільгової путівки за бюджетні кошти у поточному році та довідку про пільги.

Всі необхідні документи можна і потрібно подати в Покровську міську раду у кабінет №32 (управління соціального захисту населення) за адресою: вул. Поштова, 22.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що школи на Донбасі будуть змагатися у масштабному марафоні.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.