Прапор з європейською зіркою підняли в Донецькій області

Єдина європейська зірка є символом єдиної Європи

В Маріуполі на Донеччині німецький художник Крістіан Шнурер привіз "Єдину європейську зірку". Вона зшита на самому прапорі, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, прапор з європейською зіркою підняли в Маріупольському міському водно-спортивному комплексі, де пройшла акція "Single Star". Прапор підняли і залишили над Азовським морем.

За словами Повноважного Посла Німеччини Анки Фельдхузен, ця акція - важливий результат німецько-українського співробітництва.

"Я у Маріуполі вперше. Дуже давно хотіла побачити ваше місто, яке зробило так багато для переселенців. Сподіваюся, що ми разом реалізуємо ще багато проектів і акцій", - сказала вона.

Так, єдина європейська зірка є символом єдиної Європи.

"Художник хотів відправити цей меседж з самої східної точки проекту. Учасники заходу спільно підняли синій прапор з жовтою зіркою над водно-спортивним комплексом", - пояснили в прес-службі.

Крім цього, додається, що "Single Star" є частиною проекту українсько-німецьких зустрічей письменників "Міст з паперу". У Маріуполі вона відбулася рік тому. В цьому році зустріч пройде в Мюнхені і Берліні.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі кількість україномовних пісень в ефірах зросла наполовину.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.