Пенсіонери Краматорська можуть моніторити виплати через смартфон і планшет

Кожна людина зможе отримувати доступ до даних електронної пенсійної справи

В Донецькій області в Краматорську пенсіонери за допомогою планшета або смартфона можуть з легкістю "стежити" за своїми виплатами. Для цього можна користуватися мобільним додатком "Пенсійний фонд", передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, даний проект розробили з метою реалізації розвитку системи надання електронних послуг "Е-пенсія". Він повинен забезпечувати максимально зручне та оперативну взаємодію громадян з Пенсійним фондом України. Завантажити додаток можна за посиланням.

"Версії мобільного додатка - на першому етапі доступні для користувачів смартфонів на базі платформи Android (для версії, починаючи з 4.4 (KitKat), далі - для IOS (починаючи з IOS 11). Додаток забезпечує користування електронними послугами Фонду з мобільних пристроїв", - йдеться в повідомленні.

Кожна людина похилого віку, а також працюючі громадяни, зможуть отримувати доступ до даних електронної пенсійної справи, оперативний доступ до електронного реєстру листків непрацездатності, верифікацію документів, довідок, отримувати і переглядати повідомлення від Пенсійного фонду України.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, як донецькі прикордонники проводять свої вихідні.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.